Over ons

Hallo,
Wij zijn Gert  & Leigh, samen gestart in 2017 met d’Oase.

“Live your dream”

De droom van Gert om voor u lekker te koken, de droom van Leigh om u te ontvangen en te bedienen met een glimlach. Verfijnd restaurant toegankelijk voor iedereen. Met zorg uitgezochte producten, groenten en fruit van eigen teelt. De chef deed zijn ervaring op in ’t Convent, de Hooipiete, Willem Hiele en buitenlandse werkervaring in Australië.

Ons restaurant is gelegen langs de baan Veurne-Ieper met ruime parkeergelegenheid vlakbij (op 50 meter van ons restaurant en aan de overkant in de kerkstraat). Gelieve daarom niet voor onze deur te parkeren aangezien de deuropening dan wordt belemmerd voor eventuele rolstoelen/buggy’s.

Beperkte plaats tot 18 personen om iedereen een ultieme beleving te geven van onze visie op gastronomie. Enkel op reservatie. Indien u wenst wijzigingen te maken in uw reservatie, gelieve minimum 24u op voorhand. Zo niet, wordt dit in rekening gebracht.

We vragen steeds om ’s middags tussen 12u-12u30 en ’s avonds tussen 19u-19u30 aan te komen. Na 12u30 en na 19u30 is niet mogelijk.

’s Avonds sluiten we af om 23u30. De lunch sluiten we af om 15u30.

Onze 2 kinderen Lyo en Loua kan je af en toe eens zien passeren door de zaal tijdens jullie bezoek.

Hondjes zijn bij ons niet toegelaten. Wij hebben namelijk een huiskat.

Wij zijn rolstoeltoegankelijk.

We kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen en verwennen in d’Oase.
Groetjes Gert & Leigh, Lyo & Loua